fredag 23 januari 2009

Ynk-bloggen

Du är på dag 154 av 280. (55%).
Du är i vecka 22.
Du har 126 dagar kvar till förlossning.
.
.
.
.
Där ser man..
Tiden flyger iväg!
Och Liten i magen gör sig påmind hela tiden nu, vilken jävla känsla det är att känna honom böka omkring därinne.. Man blir helt varm i hela kroppen, och så ler man sådär fånigt. Jag går alltså nästan omkring & ler dagarna i ända nuförtiden.. :)
.
Har klarat av EN HEL vecka på jobbet & jag är stolt måste jag säga. En vecka för mig är väl ungefär som en månad för andra i "normalt" tillstånd..
Men idag efter jobbet kände jag verkligen att det var nog för några dagar nu, framförallt eftersom vi storhandlade upp i princip hela Willy´s. Och det är så svårt att be kollegorna lyfta tunga saker.. "Kan själv" är ett motto som starkt hänger kvar.
Annars är de verkligen guld på jobbet. "Är det säkert att du orkar steka korvarna?" Jamenvafaaan jag är lixom inte döende! :)
.
Ramlade iallafall in genom dörren på mina sista krafter nyss(nu jävlar är det mycket ynk-ynk-ynk) tappade upp ett hett bad & tjatade till mig en fotmassage. Gudomligt! Så nu klarar jag några timmar till innan det är soooooooooooova läääääänge!!
.
Nu blir det köttfärslimpa, bea & potatisgratäng & en stoooor sallad.
Sen blir det unna i form av lite lösviktsgodis.. Gotta!
.
.
.
.
<3

1 kommentar:

  1. Åh, va mysigt. Alltihopa. Rörelsen där inne, fotmassage. Gud vad roligt. Man vill liksom joina. Det är så många som är gravida nu. Jag vill också :)
    Hoppas allt fortsätter bra ;)
    puss

    SvaraRadera