söndag 13 maj 2007

Kan vi sluta?

Vi måste inse. Vi kommer aldrig bli några Titanic-stjärnor. Aldrig nånsin. Inte ens på Patricias fördäck.. Fast att jag vrålade med min mörkaste stämma & gjorde gester likt Jack. Och fast att Linn kastade med håret så vackert & sjöng det ljuvaste hon kunde. Såå neeej. Kocken på undre däck va inte heller imponerd.. Han suckade tungt innan vi ens tagit första tonen & undrade om vi gjorde en Titanic & sa att vi måste längre fram i fören. Galet!
Men vi hade kul på våran "GirlsNightOnly" & fast att vi så troget försökte komma med sista tunnelbanan som vi noggrant kollat upp så neeeej.. DÅ STÄLLER SL-HELVETET IN TUNNELBANAN som skulle gått 03:34. Tack! Så vi fick snällt åka nattbuss över hela stan med skumma typer. Jag är för gammalt för sånt, nattbuss åkte man när man va 16-19. Inte nu!

På lördagen, lite smått bakis & dötrött efter nattens ofrivilliga busstur (kom i säng 05:00!) så mötte jag & Fille upp Linn & Ebba vid Åkeshov. Som sagt vi var bakis, såg för jävliga ut (joo även du Linn) & hade mjukisar. Ingen vacker syn, men vadå? En skogstur, vem behöver va snygg då? En låång mysig skogstur utan några människor. Bara vi hundarna & fåglarna.
Trodde vi ja.
När vi rundat första kullen så ser vi en folkmassa på 10000 pers vid hundstallet, som vi måste passera. Öppet hus! Gaaah!
Och jaa. Där blev vi fast. I några timmar kändes det som.
Folk skulle fråga 1000 frågor om rasen, barn skulle kasta pinnar & ligga på (?) Fille. Hundmänniskor, okunniga, män, kvinnor. ALLA skulle fram till mig & Fille. Och stackars Linn som har en sån där livsfarlig kamphund som skulle in i hela folkmassan & köpa koppel fick förklara tusen gånger att neeeej de är ägarnas fel, inte hundens. Hon & Ebba skulle till å med bli filmade för Tv. Hahaha!
När vi slutligen kunde smita därifrån så gick vi hem, åt köttsoppa & somnade alla fyra. Helt mentalt slut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar