onsdag 18 april 2007

Palla.

Jag står inte ut! Ni vet känslan när det bara kryper i skinnet, när man har ont i magen inför nånting.. typ en redovisning inför klassen, eller före man ska in till tandläkaren. Så känns det när jag är på Ks. Mitt extrajobb. Jag försöker verkligen motivera mig med tanken på pengarna jag sen inte klarar mig utan, men det är såååå svårt.
Jag är så less på människorna, de som varit bra har slutat & den bästa är på pappaledighet. De andra kan hänga sig. (Oj! Tagga..)
Dessutom bygger dom om överallt & dom ska absolut lägga nytt golv precis där jag ska åka & så får man blickar & kommentarer av en massa mystiska golvläggarmän, jooo tjejer kan oxå köra truck. Idiot. Men jag vill inte! Jag vill inte att det ska kännas som att åka rallybana i öknen där jag jobbar.. Jag vill inte serva folk med en massa paket dom ändå inte vill ha. Gaaah!
Sen har vi gubbarna. Som jobbar där jag är förpassad. I en bunker under jord. Jag & gubbarna har utbyte = NOLL med varann.. Jag får panik!

2 kommentarer:

  1. JAG VET! precis hur du känner. PrisXtra a´la NEW YORK blir vårt nya hem. De blir bra ska du se!

    SvaraRadera
  2. Det där låter inge kul alls!! Visst är det hemskt att man ska behöva lida sig igenom ett jobb för att ha råd att leva!! Men va fan ska man göra. Man kan ju inte leva påluft och vatten och alla dom där miljonärerna vi skulle ragga upp verkar ju lysa med sin frånvaro :(

    SvaraRadera