söndag 15 april 2007

Märkliga ting..Fjortisfyllan igår avlöpte väl. Att dricka häxblandning längt bak i bussen & kissa i buskar va länge sen man gjorde faktiskt.. =)
Och det va inte bara Linnea som fick skrapsår på knäna, när jag halvpackad gick ut med Fille halv fyra på morgonen så såg han en hare & PANG, Coockan låg på marken. Jag typ tog emot hela min vikt med hakan. Sexigt!
Så jag har två stora skrapsår på knäna, på båda händerna, ett stort på hakan & en svullen näsa, men det är bara somrigt ju! =) Eller?

Märkliga saker händer.
Jag & mamma åkte till Ekerö idag för att Fille skulle få bada. Vi blir lite misstänksamma när det första vi ser är en tjock, naken gubbe ligger & solar & en ung kille sitter breve & verkar tokimpad. Hmm? Ju länge vi går destå fler ensamma män möter vi, nästan alla väldigt finklädda & helt plöstligt står det 10-20 HERRcyklar på en parkering. Bögorgie? Mitt i skogen? Jisses.


Miss u...

3 kommentarer:

 1. En sjukt kul kväll.. Vi är så mogna ibland. =) Linnéa har en stukad fot, John en krossad knoge och dej ska vi ju inte prata om. Hahahah. Love u!

  SvaraRadera
 2. Jisses. Jag vågar inte ens skriva om fjortisfyllan i min blogg. hahaha. foten är fortfarande lätt stukad... hur ser din haka ut? meen, kul hade vi =)

  SvaraRadera
 3. Det är inte bara vackert där. Det är spännande oxå..... Uppskrapade hakor opch bögorgier. Fan va man missar mycket när man inte bor i 08-land *tjurar*;).

  Jag är jättesugen på en orange roan den här gången, men det gäller ju att det blir nån hanne med den färgen och att det är den man förälskar sig i..........

  SvaraRadera