fredag 13 april 2007

13 grader...


och fredagen den 13e.

Har inte haft nån otur idag - hittils!

Men det kommer nog. Hela dagen slutar väl med att jag, på min sista praktikdag, blir biten av en aggressiv patient, få HIV & dööör en plågsam död i min ensamhet. (?)


Känner för att göra nåt galet idag, vet inte vad. Men det spritter lixom i kroppen som det gjorde när man var liten & skulle palla äpplen eller plinga på hos grannen & sen springa & gömma sig.. Fy fan va kul! *lättroad*


Igår var Linn här, vi lagade massa tacos & såg en värdelös film, precis som det ska va! ; ) Det är lixom våran tradition. Vi kan bara inte hyra en bra film, det går inte. Vi har försökt, massor med gånger. Det var som när vi hyrde en spännande (trodde vi!) film om Hitler, som sen visade sig vara helt på tyska & svartvit så vi somnade i soffan..

Eller som den igår. En snuskig kinesunge på tolv försöker förföra het byggjobbare på 30, medans hennes vän med VÄRLDENS största födelsemärke i fejjan planerar mord på en jämnårig tolvåring som sitter i Prison-breakliknande fängelse, bara för att han råkade elda upp Födelsemärkets trädkojja med tillhörande tvillingbror. Jisses. Fast fettot som låste in sin ännu fetare mor i källaren & matade henne med äpplen & sen höll på & spränga hela huset, han tog priset.
Och namnet på denna skruvade film? UPPGÖRELSEN! - Hur väl känner du dina barn?
Det lät ju lovande tyckte vi..

Jaa men det är lixom på den nivån det är..

2 kommentarer:

  1. HAHAHAHA. det va den skönaste resumén ja läst! du prickade precis. hahahh puss

    SvaraRadera
  2. Den filmen bara MÅÅÅSTE jag hyra!!!! Ha en bra helg!!

    SvaraRadera