lördag 4 december 2010

I huvudet på en 1 ½ åring.. Och i en blivande tvåbarnsmors!

Det märks att det sker mycket i den lille sonens liv. Utveckling.
Han babblar och babblar och det är inte alltid vi förstår honom... klart man tappar förståndet ibland.
Ibland blev idag.
Först blev han jäääääääääääääääääättearg på pappan sin för att han inte fick hans klocka.
Sen åkte pappan iväg och jag och Linus hade lite mys framför barn-tv.
Sen ville Linus leka med alla sina gamla nappar som låg i en glasvas. Okej, sa mamman - men va försiktig.
KRASCH!
Den hamnade (läs: kastades) självklart på golvet och gick i tusen bitar.
Mamma städade undan.. då blev Linus raaaaaaaaaaaaaasande för att han inte fick ha vasen mer. Fast det inte fanns nån vas längre. (?)
Det är som när han kommer med en leksaksbil och pekar och vill att man ska öppna dörren på den, fast det inte går - rasande.

Så efter en alldeles för kort lunchnap fick den här mamman kämpa hårt med en övertrött, arg och ledsen liten kille på kvällskvisten.
Han ville inte klä av sig, inte sätta på blöja, inte smörjas in, inte klä på pyjamasen, inte lägga sig i sängen, inte dricka välling, inte borsta tänderna... men tillslut blev iallafall vällingen uppdrucken och han somnade innan jag ens hunnit få ut tandborsten ur munnen på honom.

ÄLSKADE MONSTER!


Och ett nytt ord har tillkommit på listan: biiil - bil :)

Imorrn går magen och jag in i vecka 31. Sjuuuuuuuuuukt! Jag har mycket funderingar och oro som maler.. kanske mest för att Linus är extremt mammig just nu, pappa duger inte till nånting. Jooo ett litet bus ibland men annars.. mamaaa, mamaaa, mamma! Hur har man tid med en Liten då?

...

1 kommentar:

  1. Han får lära sej livets hårda väg att dela. Dela mamma meden skrynklig liten. Han kommer nog inte vara alltför nöjd den första tiden, men sen blir han nog lika kär i det där lilla knytet som mamma och pappa. <3

    SvaraRadera