söndag 25 juli 2010

Back!

Familjeavtryck..

Man kan ju inte ha sommarlov hur länge som helst! :)

Den kommande veckan är min och Linus sista tillsammans på min mammaledighet, bara han och jag - heeeeelt sjukt.
Sen har den lilla familjen fyra veckor semester tillsammans och SEN går jag tillbaka till jobb och älsk tar över Linus på dagarna.
Det är både vemodigt och sorgligt! Även om det såklart ska bli fantastiskt att ha semester ihop hela familjen...
Man vet ju innerst inne att denna fanastiska tid inte är förevigt även om det gått så fort, så fort.. alla dessa veckor, dagar, timmar och minuter... min son och jag!

Denna regniga söndag har vi tillbringat på ett ställe där resten av rastlösa svenskar brukar befinna sig på lönehelgen - IKEA.
Pyret ska inom den närmaste tiden (har jag iofs sagt ett halvår nu, haha!) flytta in till sitt rum - något som hans mor har svår ångest över.
Jag tycker det känns så vansinnigt hemskt att han ska ligga i det där stooora rummet helt själv, en bra bit från mamma och pappa.
Ja, jag är löjlig, I know! :)

Men iallafall.
Vi åkte till ikea för att inhandla lite saker för att göra rummet lite mer mysigt och färgglatt.
Och kom hem med en kudde till hans myshörna, en nattlampa, krukväxter i roliga krukor, några förvaringslådor i roliga färger, en förvaringsgroda(?) att ha på väggen och en lustig hängram som ska hänga från taket ner en bit och som man kan ha olika foton i.
Eh? Var det någon som förstod? Kan ta kort en vacker dag.
Kanske sover han bättre om han kan titta på korten på sig själv när han vaknar på natten? Ja kanske.

Nu fattas bara en skyddsängel som ska hänga i fönstret. Såg en jättefin i en liten butik i Gamla stan i fredags, som jag inte kan släppa. Så jag måste masa mig in dit för att köpa den.. om jag inte hittar någon liknande på nätet.

SEN!

Kan älskade ungen få flytta in i sitt rum.. kanske.. lagom till sin 18-årsdag.. ;)...

1 kommentar:

  1. men va du är rolig! haha tänk om han ska ligga i ert rum å sova när han har moppe musche å finnar... myyyys! kram på er'

    SvaraRadera