lördag 17 mars 2007

Fuskande Somalian.

En bild på mig & min favoritflicka!


Idag spelade jag pingis med en aggressiv Somalian.. eller heter det Somalines? Somalienperson?

Iallafall. Jag blev tvingad av min handledare Lennart att ställa upp, för jag hade tydligen sagt att "det är så himla kul med pingis", yeah right, Lennart hatar mig.

Jag va livrädd, även fast Somalianen är 1.45 hög & kanske väger 50 kg max, så är den inte att leka med. Vet inte hur många gånger möblerna flugit denna vecka. Och jag hade ingen lust att få ett pingisbord i skallen.. Så jag flinade glatt & låtsades va asdålig på pingis (fast jag egentligen ÄGER! Hehe!)

Men Somalianen va inte nöjd över att ha krossat mig i pingis, näääee då skulle vi även spela kort. Jisses, låt mig va människa!

Men okej, jag är ju inte den som är den så jag ställde snällt upp (eller var det så att jag inte vågade annat? Hade ju ingen lust att få en kortlek i huvudet heller, sånt gör ont!)

Såååå.. Vem blev krossad även i kortspel? Inte var det Somalinesen iallafall. Helvete! Fast den här gången fuskade den så det stog härliga till, men jag orkade & vågade inte bry mig & Lennart gick förbi & hånlog hela tiden. Suck!

Så jag gick på lunch, avsågad längs fotknölarna.. =/


Nu ska jag äta naturgodis i min bitterhet!


4 kommentarer:

 1. Jag älskar att du refererar somaliern som "den". Jag hade velat va med, så hade vi kunnat köra rundpingis. Men ja hade vägrat förlora me flit o säkert fått pingisbordet i huvudet..

  SvaraRadera
 2. Å visst är det härligt på psyk. Jag minns min egen praktisk *suckar drömmande*. Jag blev jagad, fick stolar kastade efter mig, blev förföljd osv. Fast det bästa var ändå när jag praktiserade på distriktssköterskeenheten för då kom vi hem till en psykpatient i hans egna boende precis när han jagade bort hemtjänstpersonalen med en yxa. Man har ju aldrig tråkigt i alla fall =/.

  SvaraRadera
 3. Förresten så måste vi träffas nånting under sommaren/hösten!!! Bara för att det "är så vackert där" och för att jag saknar dig och Filli så mycket!!!

  SvaraRadera
 4. Å du, jag tror det heter Somalier...

  SvaraRadera