torsdag 26 januari 2012

Again.


Vi är sjuka - igen!
Jag började grina imorse för jag blev så jäkla besviken. Har vi inte haft sjukdomar nog nu?

Båda kidsen hostar. Mamman hostar. Vi har bokat barnvakt på lördag, men vet nu inte om det blir av.. Om vi päron ändå kunde få lite egentid tillsammans!?

Till något roligare.
Linus potträning går så braaaaa! Han är kanonduktig! Han fick en toasits i julklapp så nu går han på toa som stora killen :)

Steg två har varit att fatta galoppen med att man inte kan göra sina behov i kallingarna och det har han greppat nu. Nästa steg blir att sova utan blöja på natten, imorse kl 05 bad han att vi skulle ta av den så det verkar vara dax. På dagarna hemma sover han utan och är torr.

Han kommer däremot få ha blöja på dagis ett tag framöver, det funkar inte riktigt med kombinationen utedagis, overall och vinter, så vi väntar till våren..
Och sen blir det till att öva på att gå hem till folk och komma ihåg den lilla detaljen att man ska kissa på toan fast man är mitt inne i lek. Vi provade hos farmor och farfar förra helgen och det gick sådär.. 3-4 ombyten och pink i overallen påväg hem! Men han prickade iallafall pottan två gånger den kvällen :)

Han börjar bli så stor!

Snart ska vi även ta tag i det här med nappen. Hjälp.. Det kommer bli bra tufft! :S

Den här ungen då? Tokvin. Han går omkring och är glad. Humör har han, men är solstråle mest. I natt vaknade han 02 och vägrade somna om på bra många timmar.. Grrr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar